Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

12 Mai, Ziua Internațională a Asistenților Medicali

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 12 Mai 2015

12 Mai, Ziua Internațională a Asistenților Medicali, celebrată în întreaga lume din anul 1965, ne aduce an de an în atenție frumusețea și importanța acestei profesii.

Este o profesie frumoasă, pe care noi o considerăm o profesie pentru o viață; prin dedicarea și profesionalismul asistenților medicali creștem calitatea vieții populației, iar prin alegerea pe care am facut-o ne asumăm, pentru întreaga viață, fiecare cuvânt din jurământul depus la început de carieră.

Astăzi, de ziua noastră, în numele Biroului Executiv, urez fiecărui asistent medical sănătate, realizări profesionale, cât mai multe momente de satisfacție și mândrie în cadrul exercitării nobilei noastre profesii.

Mircea Timofte

Președinte
Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.