Informare cu privire la problematica echivalării studiilor Cu lacrimi în ochi şi suflete pline de durere anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, Venera Botescu Congresul Asociației de Podiatrie, 7-9 iunie 2018 Comunicat seminar Cotroceni Definiția actului de nursing
Hotărâri ale Consiliului naţional OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

28 iulie – Ziua Naţională a Ambulanţei din România

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 28 Iulie 2016

Sub deviza “Totdeauna tuturor, gata pentru ajutor” la data de  28 iulie  1906, la iniţiativa Prof. Dr. Nicolae Minovici, a fost dată în folosinţă prima ambulanţă din România.

În cei 110 ani de existenţă, Serviciul de Ambulanţă a devenit unul dintre cele mai solicitate servicii din domeniul sănătăţii şi principal segment al asistenţei medicale şi transportului pacienţilor pentru ugenţe în perioada prespital.

Implicarea, profesionalismul şi dăruirea colegilor noştri care îşi desfăşoară activitatea în cadrul Serviciului de Ambulanţă onorează profesia de asistent medical  şi întăresc rolul acesteia în relaţia cu pacienţii.

Conducerea OAMGMAMR transmite cele mai calde urări colegilor noştri asistenţi medicali din cadrul Serviciului Român de Ambulanţă cât şi întregii echipe din Sistemul Naţional de Urgenţă.

La mulţi ani!

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.