Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Avem nevoie de sânge! Donează şi salvează!

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 14 Aprilie 2017

 

În perioadele de mini-vacanță, numărul donatorilor de sânge scade considerabil, cu toate că numărul oamenilor din spital care au nevoie de sânge rămâne la fel şi uneori chiar creşte.

Dorim să tragem un semnal de alarmă, alături de Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti.

Înainte de a vă apuca de vopsit ouă şi de copt cozonaci, vă rugăm sa va opriți  la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti şi să donați sânge pentru cei aflați în suferință!

Puteți dona sânge în fiecare zi până vineri, de la ora 7:30 la 13:30, iar săptămâna viitoare, începând de marți, 18 aprilie, la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti  (Str. Doctor Constantin Caracaș 2 București).

#donezi si #salvezi

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.