„Provocări și perspective cu privire la profesia de asistent medical și moașă în context european și internațional” | Sesiune dedicată asistenților medicali și moașelor din România Întâlnirea comună a medicilor șefi, asistenților medicali șefi și a dentiștilor șefi din Statele Membre ale Uniunii Europene Rezultatele Adunării Generale a Consiliului European al Asistenţilor Medicali Rezultatele întâlnirii asistenților șefi din Statele Membre ale UE Reprezentare OAMGMAMR la Congresul Româno-Iordanian din Amman, Regatul Hașemit al Iordaniei
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Avem nevoie de sânge! Donează şi salvează!

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 14 Aprilie 2017

 

În perioadele de mini-vacanță, numărul donatorilor de sânge scade considerabil, cu toate că numărul oamenilor din spital care au nevoie de sânge rămâne la fel şi uneori chiar creşte.

Dorim să tragem un semnal de alarmă, alături de Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti.

Înainte de a vă apuca de vopsit ouă şi de copt cozonaci, vă rugăm sa va opriți  la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti şi să donați sânge pentru cei aflați în suferință!

Puteți dona sânge în fiecare zi până vineri, de la ora 7:30 la 13:30, iar săptămâna viitoare, începând de marți, 18 aprilie, la Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti  (Str. Doctor Constantin Caracaș 2 București).

#donezi si #salvezi

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2019 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.