Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Concurs de evaluare a elevilor din școlile postliceale sanitare

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 01 Iulie 2011

1

Organizarea concursului de evaluare a competențelor teoretice și practice a elevilor din școlile postliceale sanitare într-un proiect european

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), în parteneriat cu Federația Sanitas România,  Asociația Centrul Român de Inițiative (CRI), Organizația „An Bord Altranais” – Irlanda, Organizația „Consejo General de Enfermería (CGE)” – Spania, Școala Postliceală Sanitară Fundeni, Colegiul de Științe „Grigore Antipa” – Brașov  și Grupul Școlar „George Emil Palade” – Constanța,  în cadrul proiectului cu titlul: „Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, în cadrul Programului Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investește în oameni!” anunță organizarea concursului pentru acordarea de premii elevilor care au demonstrat  performanțe deosebite pe parcursul stagiilor de pregătirea practică, din grupul țintă al proiectului „Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă”.

Premiile se acordă în condiții de concurs, fiind organizate doua etape de evaluare: o prima etapă constă în evaluarea rezultatelor obținute de elevi în cadrul stagiilor de pregătire practică din perioada anului școlar și a doua etapă cuprinde participarea la o probă teoretică și o probă practică.

Concursul se va susține în luna iulie la Colegiul de Științe „Grigore Antipa” – Brașov pentru 50 de elevi și la Grupul Școlar „George Emil Palade” – Constanța pentru 25 de elevi,  iar în luna august la Școala Postliceală Sanitară Fundeni pentru 100 de elevi, care fac parte din grupul țintă al proiectului.

În urma concursului, primii 35 de elevi clasați de la cele 3 școli partenere vor fi premiați pentru performanțele deosebite demonstrate în cadrul stagiilor de pregătire practică, cu premii în valoare de 1850 Ron/elev, stabilite în cadrul proiectului.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, contactați OAMGMAMR, la sediul din Str.Ing. Zablovschi, nr. 76, sector 1 Bucureşti, www.oamr.ro, e-mail: oammromania@yahoo.com. Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU, accesați:www.fseromania.ro.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: Investeşte în oameni! Contract nr. POSDRU / 90/ 2.1 / S / 61519 Titlul proiectului: “Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă.”

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.