Congresul Asociației de Podiatrie, 7-9 iunie 2018 Comunicat seminar Cotroceni Definiția actului de nursing Asistenţii medicali | Vocea celor care conduc: Sănătatea este un drept fundamental Acoperire Universală cu Servicii Medicale Ziua Mondială a Sănătății 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Conferința de închidere a proiectului FEMIN, organizată la Galați

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 10 Nov. 2015

banda sigle FEMIN buna

         10.11.2015

COMUNICAT DE PRESĂ

Vineri, 06.11.2015, la Galați în sala de conferință a hotelului Vega, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR) a organizat conferința de închidere a proiectului cofinanțat din Fondul Social European „Dezvoltarea competenţelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar, pe o piaţă inclusivă a muncii – FEMIN” POSDRU/144/6.3/S/128729,

La conferința de închidere au fost prezenți Președintele filialei Galați-OAMGMAMR, dna. Daniela Artimof și membrii Biroului executiv al filialei care le-au vorbit invitaților (asistenți medicali și personal auxiliar) despre beneficiile investiției în oameni, angajați în sistemul medical din Galați și Tecuci, în proiectele POSDRU. Obținerea unor calificari recunoscute la nivel național și european, subvenții, participare la ateliere de lucru pe tema egalității de șanse, primirea unor materiale suport pentru cursuri, se înscriu printre avantajele pe care le-au avut cei care au participat în proiect.

DSC05238

Echipa de proiect a prezentat rezultatele obținute în cele 18 luni de activitate in 6 județe. A fost prezentat Ghidul de bune practici – Familie Și Carieră De la teorie la practică, publicat in 2.500 de exemplare, revista și site-ul proiectului, www.femin.ro, iar la final au fost împărtășite impresiile celor implicați din județul Galați în proiect: formatori, persoane din grupul țintă, invitați locali.

S-a vorbit despre importanța pe care au avut-o pentru fiecare dintre cei care au luat cuvântul cursurile de calificare și cele de perfecționare, atelierele de lucru, vizitele de lucru transnaționale din Madrid, organizate în cadrul proiectului în parteneriat cu Consejo General de Enfermeria, Spania. Emoțiile, mulțumirile și bucuria de a împărtași toate acestea cu colegii din domeniu s-au inscris în atmosfera de sărbătoare a conferinței de închidere a unui proiect finalizat cu succes.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, contactați OAMGMAMR, str. Inginer Zablovschi, Nr. 76, București; tel: (021) 2240055; www.oamr.ro; www.femin.ro, OAMMRomania@gmail.com.

Persoana contact: Raluca Cheptănaru, Expert informare și promovare

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.