Rezultatele Adunării Generale a Consiliului European al Asistenţilor Medicali Rezultatele întâlnirii asistenților șefi din Statele Membre ale UE Reprezentare OAMGMAMR la Congresul Româno-Iordanian din Amman, Regatul Hașemit al Iordaniei Rezultatele reuniunii Asistenților Șefi din Statele Regiunii Europene a OMS ANUNŢ privind organizarea şi desfăşurarea examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali – sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Conferința de Sterilizare organizată de către Spitalul de Urgență Zalău în colaborare cu OAMGMAMR filiala Sălaj

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 23 Mai 2016

Pe 18 mai 2016, la Zalău, a avut loc deschiderea celei de-a șaptea ediții a Conferinței de Sterilizare organizată de Spitalul de Urgență Zalău împreună cu Filiala Sălaj a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR).

Conferința din acest an a găzduit cea mai mare echipă de specialiști din Marea Britanie: medici, asistente medicale, manageri de calitate, reprezentanți ai pacienților.

Tema abordată a fost „Mediul de spital care vindecă, curat și sigur pentru pacienți”, o temă de actualitate pentru România, prin care conferința și-a propus să dezbată problemele privind infecțiile nosocomiale din spitale.

La finalul evenimentului a fost organizată o vizită în spital, cu scopul de a completa informațiile primite în cadrul conferinței cu modele practice din departamentul de sterilizare.

13246091_1234140213277947_650622514_n

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.