Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Conferința Națională OAMGMAMR 2011

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 17 Septembrie 2011

Conferinţa Naţională a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, eveniment care a ajuns la ediția a VII-a, va fi organizată în 2011 de Filiala OAMGMAMR Hunedoara.
Conferința are loc în perioada 22-25 septembrie și se va desfășura în stațiunea Geoagiu-Băi.
Tema stabilită de Consiliul Național pentru anul acesta este Echitate şi calitate în îngrijirile de sănătate acordate pacienţilor.
Lucrările însoţite de abstracte trebuie depuse pînă la data de 31.08.2011 pe adresa de mail oammr.hd@gmail.com iar talonul de participare îl puteţi găsi pe siteul www.oamgmamr-hd.ro

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.