Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Conferința OAMGMAMR- un pas important către redefinirea identității asistenților medicali

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 19 Septembrie 2014

În fiecare an, luna septembrie marchează organizarea unui eveniment important în viața organizației noastre, și anume Conferința națională a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Conferința națională s-a desfășurat la Casa de Cultură a Studenților din Alba- Iulia, în perioada 10-13 septembrie și a adus în atenția participanților importanța redefinirii identității asistenților medicali care acționează cu profesionalism, iar azi, tind spre excelență.

Evenimentul a beneficiat de prezența unor invitați de seamă, Dr. Nicolae Bănicioiu- Ministrul Sănătății, Dr. Alin Iulian Țucmeanu-Secretar de Stat, Prof. Dr. Daniela Ionescu – Institutul Regional de Gastroenterologie şi Hepatologie „Prof. dr. Octavian Fodor” Cluj-Napoca, Dr. Răzvan Călin-Responsabil Politici Publice în Sănătate, Chronos Trade, Dr. Simon Moscovici-Chronos Trade, personalități din cele mai importante structuri din domeniul sanitar din  județul Alba, precum și de prezenţa a peste 300 de asistenți medicali, membri ai filialelor Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Prin cele 48 de prezentări care au acoperit o arie complexă de teme cu privire la exercitarea profesiei, ne plasăm în elita profesioniștilor. Subiectele abordate în cadrul Conferinței au accentuat profesionalismul colegilor nostri in furnizarea serviciilor de îngrijiri de sănătate.

Considerăm că și evenimentul din acest an, prin atingerea obiectivelor propunse, a adăugat un plus de valoare imaginii profesiei de asistent medical și contribuie cu siguranță la redefinirea identității acestei nobile profesii, iar excelența în profesie nu va rămâne un deziderat, ci va deveni o realitate.

OAMGMAMR

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.