Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Credite prin publicatii creditate de OAMMR

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 17 Septembrie 2013

Conform Programului Naţional de Educaţie Medicală Continuă, asistenţii medicali şi moaşele pot obţine credite şi din abonamente la publicaţii creditate de Ordinul Asistenţilor Medicali şi Moaşelor din România.

Ordinul creditează publicaţiile la fiecare început de an. Pentru a evita orice confuzie creată de faptul că în unele publicaţii au apărut informaţii eronate conform căror sunt creditate de OAMMR, vă prezentăm lista revistelor creditate de Ordin:

Ars medica – 12 credite/abonament
Dentis – 10 credite/abonament
Farmacist – 10 credite/abonament
Viaţa medicală – 5 credite/abonament
Revistele Filialelor OAMMR – 5 credite/abonament
Publicaţii de profil internaţionale (în limba ţării respective) – 10 credite/abonament.

Programul de Educaţie Medicală Continuă prevede însă că din totalul de credite care trebuie cumulate anual, vor fi luate în calcul doar 17 credite obţinute din abonamente la publicaţii creditate. În situaţia în care aţi acumulat mai mult de 17 credite din abonamente, diferenţa va fi reportată pentru anul următor. De asemenea, dacă aţi obţinut într-un an mai mult de numărul de credite prevăzut prin Programul de EMC, diferenţa va fi reportată.
La sfârşitul anului 2006 asistenţii medicali şi moaşele trebuie să facă dovada cumulării a 110 credite (50 pentru anul 2004 şi câte 30 pentru 2005 şi 2006).

Abonamentele la revista Ars medica se pot încheia astfel:
1 februarie – 24 martie pentru numerele 22-26
1 aprilie-24 mai pentru numerele 23-26
1 iunie-24 iulie pentru numerele 24-26
1 august-24 septembrie pentru numerele 25-26
1 octombrie-24 noiembrie pentru numărul 26.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.