Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Debutul unui eveniment de succes- asistenţii medicali şi moaşele din România îşi scriu istoria

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 23 Septembrie 2015

Astăzi, la Craiova, în frumoasa Cetate a  Băniei,  au fost deschise lucrările celei de-a XIII-a ediţii a Conferinței Naționale a Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, cu tema Dezvoltarea profesiei, siguranța pacientului și eficiență în alocarea resurselor, repere fundamentale ale performanței profesionale”.

Acest eveniment ştiinţific emblematic pentru organizaţia profesională este organizat în acest an de către OAMGMAMR filiala Dolj şi se bucură de participarea a peste 400 de asistenţi medicali şi moaşe din întreaga ţară.

Imagini de la deschiderea oficială a Conferinţei Naţionale a OAMGMAMR

Craiova, 23 septembrie 2015

Conferinţa Naţională subliniază preocuparea membrilor OAMGMAMR pentru dezvoltarea continuă a perfomanței profesionale cât şi pentru atingerea obiectivului major în exercitarea profesiei, şi anume,  siguranța pacientului.

Tema Conferinței va fi amplu detaliată în prezentările ce vor fi susținute și va aduce în prim- plan contribuția fiecărui participant, la misiunea organizației noastre. Colegi din domeniul clinic, al educației, cercetării, manageri și lideri, vor susține lucrări de actualitate și relevanță  pentru domeniul îngrijirilor de  sănătate, aflat într-o dinamică continuă.

În acest an, evenimentul ştiinţific aduce elemente de noutate faţă de ediţiile precedente, atât din punct de vedere ştiinţific dar şi al organizării. Sesiunile de prezentare a lucrărilor profesional- ştiinţifice se vor derula în paralel cu numeroase workshop- uri, microcursuri, simulări medicale, proiecţii de filme din domeniul medical şi, în premieră pentru organizaţia noastră, conferinţa va cuprinde o sesiune de postere ştiinţifice şi informative, ce vor fi prezentate publicului de către autori, asistenţi medicali şi elevi ai şcolilor postliceale.

DSC01690

DSC01800 DSC01803 DSC01811 DSC01813 DSC01814 DSC01817 DSC01820 DSC01822 DSC01752

DSC01824 DSC01749

DSC01754 DSC01755 DSC01766 DSC01772 DSC01707

Acest eveniment aparţine asistenţilor medicali în totalitate, este organizat de către ei şi pentru ei, în scopul atingerii excelenţei profesionale.

„Tot ceea ce pare imposibil, devine posibil atunci când te afli acolo unde trebuie. Profesia o alegi numai atunci când te cunosti foarte bine şi simţi unde îţi este locul”.

Imagini de la Dineul organizat de către OAMGMAMR Filiala  Dolj, în data de 22 septembrie 2015, cu ocazia Conferinţei Naţionale,  la care au fost invitaţi toţi participanţii la eveniment 

OAMGMAMR

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.