Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Demarare curs Educatie Medicala Continua – Judetul Arad

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 04 Noiembrie 2014

Șanse egale pentru acces în carieră”

POSDRU/144/6.3/S/132140

proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013” – „Investește în oameni!”

Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, in calitate de partener al Federaţiei SANITAS din România si S.C. Edumed Interactiv S.R.L, anunță organizarea cursului de Educatie Medicala Continua – Igiena, ce se va desfasura in judetul Arad, incepand cu data de 07.11.2014 .

Cursul este organizat in cadrul proiectului cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013” – „Investește în oameni!”, intitulat  Șanse egale pentru acces în carieră” si este adresat femeilor angajate in sistemul sanitar, din judetul Arad.

Durata totală a cursului este de 25 de ore, orarul de desfasurare fiind stabilit astfel încât să nu afecteze programul de lucru al participantelor.

Instruirea răspunde Ordonanței de urgență nr. 144/2008 privind exercitarea profesiei de asistent medical, conform căreia asistentul medical are obligaţia profesională de a se pregăti prin programe de formare continuă şi de a cumula necesarul de credite, având scopul de a menţine şi de a actualiza cunoştinţele şi abilitățile necesare pentru asigurarea unor servicii de calitate în condiţii de securitate şi siguranţă pentru pacient.

In urma absolvirii cursului de Educatie Medicala Continua, cursantele vor obtine diplome de participare emise de furnizorul de formare si certificate emise de Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania, cat si un numar de 15 credite EMC.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, contactați: O.A.M.G.M.A.M.R, , strada Inginer Zablovschi, nr.76, sector1,Bucureşti; e-mail:secretariat@oamr.ro,web:www.oamr.ro.

Persoana contact: Alexandra Andreea Timofte – Responsabil implementare activitati.

Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU 2007-2013, accesați: www.fseromania.ro.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.