Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Despre ICN

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 25 Martie 2015

Cine suntem?

Consiliul Internațional al Asistenților Medicali (ICN) este o federație alcătuită din peste 130 asociații naționale ale asistenților medicali, reprezentând mai mult de 16.000.000 asistenți medicali din întreaga lume.

Fondată în 1899, ICN este cea mai importantă și cea mai influentă organizație intemațională din domeniul sănătății. Gestionată și condusă de asistenți medicali în întreaga lume, ICN urmărește asigurarea calității serviciilor de îngrijiri pentru toți și aduce în atenție la nivel global politicile de sănătate, dezvoltarea cunoștințelor în domeniul îngrijirilor de sănătate, imaginea unei profesii respectate și o forță de muncă competentă și satisfăcută în acest domeniu.

ICN, prin preocupara crescută de conectare cu oameni și cu diferite rețele, întărește constant importanța și legăturile puternice cu organizații naționale, regionale și internaționale de asistenți medicali sau alte organizații.

Construirea de relații internaționale pozitive asigură poziționarea ICN, a asistenților medicali și a profesiei acestora atât în prezent, cât și în viitor. Munca noastră împreună cu agenții specializate din cadrul sistemului Națiunilor Unite, în mod special cu Organizația Mondială a Sănătății, cu Organizația Internațională a Muncii și cu Banca Mondială este importantă pentru toți asistenții din lume.

În același scop, menținem relații de lucru apropiate și cu o gamă largă de organizații internaționale nonguvernamentale.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.