Informare cu privire la problematica echivalării studiilor Cu lacrimi în ochi şi suflete pline de durere anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, Venera Botescu Congresul Asociației de Podiatrie, 7-9 iunie 2018 Comunicat seminar Cotroceni Definiția actului de nursing
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Directorii de îngrijiri vor merge la cursuri

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 17 Septembrie 2013

Preşedintele OAMMR, Liliana Iordache şi Vicepreşedintele organizaţiei, Mircea Timofte au avut o întâlnire cu reprezentanţii Şcolii Naţionale de Sănătate Publică şi Management Sanitar cărora le-au solicitat să organizeze cursuri pentru directorii de îngrijiri.

Cele două părţi au convenit că vor fi organizate cursuri cu durata de o lună (4 module) în patru centre universitare din ţară, cărora le vor fi arondate judeţele limitrofe. OAMMR va asigura secretariatul tehnic, iar certificatele de absolvire vor fi înregistrate de cele două instituţii, şi semnate de directorul unităţii de învăţământ şi de preşedintele OAMMR.

Înscrierea la curs se va face şi pe baza unui aviz emis de filialele OAMMR, care va atesta faptul că asistentul medical respectiv nu a avut abateri disciplinare. Cursul va fi creditat cu 30 de credite.
De asemenea, reprezentanţii Şcolii Naţionale de Sănătate Publică şi Management Sanitar au fost de acord ca instituţia să organizeze şi cursuri de obţinere de competenţe şi specializări, însă modalitatea de desfăşurare a acestor cursuri va f pusă la punct la o întâlnire viitoare cu OAMMR.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.