Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Drept la replică

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 17 Septembrie 2011

Articolul intitulat “Cum poţi deveni broker, vameş ori asistent medical fără diplomă de Bac”, publicat pe site-ul www.evz.ro în data de 19 iulie 2011 a fost modificat și completat în urma Dreptului la replică transmis de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România.

Articolul inițial cita o declarație conform căreia, “Din 2011, meseria de asistentă medicală nu mai depinde în nicio măsură de examenul de Bacalaureat. Decizia aparţine de Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, al Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România”.

La adresa http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-poti-deveni-broker-vames-ori-asistent-medical-fara-bac-938491.html puteți citi articolul actualizat cu informațiile transmise de Ordin.

Multumim Redacției Evenimentul zilei și autorului articolului pentru disponibilitatea de a respecta principiul audiatur et altera pars (a asculta și opinia celeilalte părțiși de a informa corect publicul.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.