Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Emoții pentru elevii Grupului Școlar „George Emil Palade” Constanța

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 20 Iulie 2011

1

 

Emoții pentru elevii Grupului Școlar „George Emil Palade” Constanța

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), beneficiar al proiectului cu titlul: „Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, în cadrul Programului Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investește în oameni!” anunță organizarea concursului de evaluare a competențelor teoretice și practice, în urma căruia se vor acorda premii elevilor Grupului Școlar „George Emil Palade” Constanța, care au demonstrat performanțe deosebite pe parcursul stagiilor de pregătire practică.

In data de 25 iulie 2011, 25 de elevi ai Grupului Școlar „George Emil Palade” Constanța, înscriși în grupul țintă al proiectului și care n-au participat la stagiile de pregătire practică din Irlanda, au posibilitatea să participe la un concurs organizat în cadrul proiectului, în vederea acordarii unor premii pentru performanțe deosebite înregistrate în cadrul stagiilor de pregătire practică.

Premiile se acordă în condiții de concurs, fiind organizate doua etape de evaluare: o prima etapă constă în evaluarea rezultatelor obținute de elevi în cadrul stagiilor de pregătire practică din perioada anului școlar și a doua etapă cuprinde participarea elevilor la o probă teoretică și o probă practică, reprezentând evaluarea competențelor practice însușite de elevi în cursul ultimului an școlar încheiat.

În urma concursului, primii 5 elevi clasați vor fi premiați pentru performanțele deosebite demonstrate în cadrul stagiilor de pregătire practică, cu premii în valoare de 1850 Ron/elev, acordate în cadrul proiectului.

Proiectul este implementat de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), în parteneriat cu Federația Sanitas România, Asociația Centrul Român de Inițiative (CRI), Organizația „An Bord Altranais” – Irlanda, Organizația „Consejo General de Enfermería (CGE)” – Spania, Școala Postliceală Sanitară Fundeni, Colegiul de Științe „Grigore Antipa” – Brașov  și Grupul Școlar „George Emil Palade” – Constanța, în perioada iulie 2010- iunie 2013.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, contactați OAMGMAMR, la sediul din Str.Ing. Zablovschi, nr. 76, sector 1 Bucureşti, www.oamr.ro, e-mail: oammromania@yahoo.com. Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU, accesați: www.fseromania.ro.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: Investeşte în oameni! Contract nr. POSDRU / 90/ 2.1 / S / 61519 Titlul proiectului: “Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă.”

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.