Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Organizarea concursului de evaluare la „Fundeni” București

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 08 August 2011

1Evaluarea competențelor teoretice și practice a elevilor Școlii Postliceale Sanitare ”Fundeni” București într-un proiect european

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din Romania (OAMGMAMR), beneficiar al proiectului cu titlul: „Program transnațional de imbunatațire a stagiilor de pregatire practica a elevilor din școlile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școala la viața activa”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, in cadrul Programului Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investește în oameni!” anunță organizarea concursului de evaluare a competențelor teoretice și practice, în urma căruia se vor acorda premii elevilor Scolii Postliceale Sanitare Fundeni, care au demonstrat performanțe deosebite pe parcursul stagiilor de pregatire practica.

În data de 10 august 2011, 100 de elevi ai Scolii Postliceale Sanitare Fundeni, înscriși în grupul țintă al proiectului și care n-au participat la stagiile de pregatire practica din Irlanda, au posibilitatea să participe la un concurs organizat în cadrul proiectului, în vederea acordarii unor premii pentru performanțe deosebite înregistrate în cadrul stagiilor de pregatire practica.
Premiile se acorda în condiții de concurs, fiind organizate doua etape de evaluare:  o primă etapă constă în evaluarea rezultatelor obținute de elevi în cadrul stagiilor de pregatire practica din perioada anului școlar și a doua etapa cuprinde participarea elevilor la o proba teoretica și o proba practica, reprezentând evaluarea competențelor practice însușite de elevi în cursul ultimului an școlar încheiat.

În urma concursului, primii 20 de elevi clasați vor fi premiați pentru performanțele deosebite demonstrate în cadrul stagiilor de pregatire practica, cu premii în valoare de 1850 Ron/elev, acordate în cadrul proiectului.

Proiectul este implementat de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din Romania (OAMGMAMR), în parteneriat cu Federația Sanitas Romania, Asociația Centrul Roman de Inițiative (CRI), Organizația „An Bord Altranais” – Irlanda, Organizația „Consejo General de Enfermería (CGE)” – Spania, Școala Postliceala Sanitara Fundeni, Colegiul de Științe „Grigore Antipa” – Brașov  și Grupul Școlar „George Emil Palade” – Constanța în perioada iulie 2010- iunie 2013.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, contactați OAMGMAMR, la sediul din Str.Ing. Zablovschi, nr. 76, sector 1 Bucureşti, www.oamr.ro, e-mail: oammromania@yahoo.com. Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU, accesați: www.fseromania.ro.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: Investeşte in oameni! Contract nr. POSDRU / 90/ 2.1 / S / 61519 Titlul proiectului: “Program transnațional de imbunatațire a stagiilor de pregatire practica a elevilor din școlile sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școala la viața activa.”

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.