Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

FEMIN- Validare grup- ţintă judeţul Constanţa

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 06 Octombrie 2014

banda sigle FEMIN buna

VALIDARE GRUP TINTA JUDEȚUL CONSTANȚA

 ”Dezvoltarea competenţelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar, pe o piaţă inclusivă a muncii  FEMIN”

POSDRU/144/6.3/S/128729

In urma solicitărilor doamnelor: MARIS ELENA, IOFCEA NICOLETA CAMELIA, FÎNTÎNĂ FĂNICA, IORDACHE AURELIA,  SIMION IZABELA, DUTCĂ SĂNDUȚA și NICA SILVIA,  de retragere din grupul tinta al proiectului ”Dezvoltarea competenţelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar, pe o piaţă inclusivă a muncii FEMIN au fost depuse 7 noi dosare de inscriere pentru completarea grupului tinta.

 Dosarele depuse pentru inscrierea in grupul tinta, au fost verificate si persoanele mentionate sunt eligibile pentru inscrierea in grupul tinta a proiectul ”Dezvoltarea competenţelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar, pe o piaţă inclusivă a muncii FEMIN”, POSDRU/144/6.3/S/128729.

Nr crt

Nume Prenume VALIDAT

1

CURUIA MARIA

Validat

2

CHIRAZI ZAMFIRA-IULIANA

Validat

3

DODE LENUȚA

Validat

4

FUCIGI MELECHI

Validat

5

IFTIMI MAGDALENA

Validat

6

IORGA POLINA

Validat

7

RADU NELA

Validat

Conform metodologiei de selectie a grupului tinta persoanele mentionate indeplinesc toate  criteriile de eligibilitate a participantului in procesul de selectie si sunt declarate inscrise in grupul tinta al proiectului.

 

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.