Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Florentina rămâne în arest

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 17 Septembrie 2011

Tribunalul Bucureşti a admis contestaţia procurorilor faţă de decizia de eliberare a Florentinei Cârstea. Conform procurorului de la Parchetul instanţei supreme, asistenta medicală a provocat moartea celor şase nou născuţi prin faptul că a părăsit salonul timp de 12 minute. În replică, avocatul asistentei a afirmat că plecarea timp de 12 minute din salon nu constituie cauza directă a morţii celor şase copii, cauza reală fiind, aşa cum o arată certificatele medico-legale, asfixia cu monoxid de carbon rezultat în urma izbucnirii incendiului şi că prin măsura impusă de instanţa de fond, cea de eliberare provizorie sub control judiciar, se asigura în permanenţă prezenţa asistentei în faţa autorităţilor, precum şi a organului de cercetare penală, a poliţiei sau a instanţei de judecată. (www.mediafax.ro)

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.