Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Încheierea unui nou protocol de colaborare dintre OAMGMAMR și Federația Sanitas din România

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 07 Martie 2015

Biroul Executiv al Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR) şi Biroul Operativ al Federaţiei Sanitas din România au semnat miercuri, 05.03.2015, la sediul Federaţiei Sanitas din România, un nou Protocol de colaborare, pe o perioadă de un an, privind interesele comune ale celor două organizaţii.

Obiectivele protocolului au în vedere consultarea reciprocă în toate situațiile care vizează activitatea membrilor privind condițiile de muncă, condițiile de exercitare a profesiei, condițiile sociale ale lucrătorilor și orice inițiativă legislativă în domeniul sanitar care are ca impact modificarea relațiilor actuale de muncă, în care organizațiile semnatare vor fi consultate ori li se va solicita vreun aviz din partea legislativului sau executivului.

Totodată, OAMGMAMR şi Federaţia Sanitas din România s-au angajat să deruleze consultări şi sprijin reciproc în demersurile inițiate în raport cu autoritățile publice centrale ori locale, care să ducă la îmbunătățirea condiției asistentului medical, atât din punct de vedere profesional cât și sindical.

De asemenea, cele două organizaţii şi-au exprimat dorinţa de a conlucra la orice alte proiecte menite a îmbogăți activitatea lor precum și a membrilor reprezentați de către acestea, inclusiv prin organizarea unor parteneriate adecvate pentru accesarea fondurilor europene, în vederea implementării unor proiecte comune în beneficiul membrilor organizaţiilor partenere.

 Pentru punerea în practică a prevederilor protocolului, ambii parteneri au stabilit organizarea unor întâlniri periodice în scopul monitorizării modului de desfăşurare a activităţilor planificate.

 Protocol 1 Protocol 2

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.