Rezultatele Adunării Generale a Consiliului European al Asistenţilor Medicali Rezultatele întâlnirii asistenților șefi din Statele Membre ale UE Reprezentare OAMGMAMR la Congresul Româno-Iordanian din Amman, Regatul Hașemit al Iordaniei Rezultatele reuniunii Asistenților Șefi din Statele Regiunii Europene a OMS ANUNŢ privind organizarea şi desfăşurarea examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali – sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Instruire gratuită în Tehnologia Informației și Comunicațiilor pentru 15 femei angajate in sistemul sanitar din judetul Gorj

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 04 Mai 2015

banda sigle femin

Instruire gratuită în Tehnologia Informației și Comunicațiilor pentru 15 femei angajate in sistemul sanitar din judetul Gorj

4.05.2015

Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania anunta demararea cursurilor gratuite de instruire si certificare a competentelor TIC pentru  90 de femei cu varste peste 45 de ani selectate din grupul tinta al proiectului Dezvoltarea competentelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar, pe o piata inclusiva a muncii – FEMIN POSDRU/144/6.3/S/128729.

In perioada 2-10 mai 2015, 15 femei cu varsta peste 45 de ani din judetul Gorj participa la sesiuni de formare continua cu o durata de 40 de ore, pentru dezvoltarea abilitatilor IT.

Cursul este oferit GRATUIT in cadrul proiectului si vine in intampinarea nevoilor persoanelor active in sistemul sanitar prin implicarea acestora in activitati centrate pe dezvoltarea competentelor necesare la locul de munca (informatizarea sistemului sanitar, introducerea noilor tehnologii etc), precum si actualizarea cunostintelor in domeniu pentru a deveni mai competitivi pe piata muncii. Proiectul contribuie la promovarea utilizarii tehnologiei informatiei si comunicarii, dar si la promovarea  imbatranirii active in sistemul sanitar din Romania.

La finalul cursului fiecare participanta va sustine un examen in vederea obtinerii certificatului de perfectionare eliberat conform procedurilor ANC.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 6” Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii” , POSDRU/144/6.3/S/128729, se deruleaza pe o perioada de 18 luni in parteneriat cu Consejo General de Enfermería (Spania).

Pentru informatii suplimentare, contactati OAMGMAMR, str. Inginer Zablovschi, Nr. 76, Bucuresti; tel: (021) 2240055; www.oamr.ro; ww.femin.ro,OAMMRomania@gmail.com.

Persoana contact: Raluca Cheptanaru, Expert informare si promovare

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2019 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.