Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Întâlnirea asistenților șefi, Slovacia 2016

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 08 Noiembrie 2016

În perioada 03-04 noiembrie 2016, Mircea Timofte, Președintele Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, a reprezentat România atât în calitate de asistent șef, delegat al Ministerului Sănatății, cât și OAMGMAMR la întâlnirea asistenților șefi, reprezentanți ai Ministerelor Sănătății din Statele Membre ale Uniunii Europene.

1

Întâlnirea a fost organizată de Slovacia, țară care deține în acest moment președinția Uniunii Europene.

Două dintre temele centrale abordate au fost, pe de o parte, prezentarea sistemului de sănătate slovac, iar pe de altă parte, prezentarea componentei de servicii balneoclimaterice.

Obiectivele întâlnirii au fost dialogul în jurul înțelegerii sistemului de sănătate slovac, al punctelor tari și slabe care îl caracterizează, și crearea de oportunități de colaborare.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.