„Provocări și perspective cu privire la profesia de asistent medical și moașă în context european și internațional” | Sesiune dedicată asistenților medicali și moașelor din România Întâlnirea comună a medicilor șefi, asistenților medicali șefi și a dentiștilor șefi din Statele Membre ale Uniunii Europene Rezultatele Adunării Generale a Consiliului European al Asistenţilor Medicali Rezultatele întâlnirii asistenților șefi din Statele Membre ale UE Reprezentare OAMGMAMR la Congresul Româno-Iordanian din Amman, Regatul Hașemit al Iordaniei
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Întâlnirea asistenților șefi, Slovacia 2016

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 08 Noiembrie 2016

În perioada 03-04 noiembrie 2016, Mircea Timofte, Președintele Ordinului Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, a reprezentat România atât în calitate de asistent șef, delegat al Ministerului Sănatății, cât și OAMGMAMR la întâlnirea asistenților șefi, reprezentanți ai Ministerelor Sănătății din Statele Membre ale Uniunii Europene.

1

Întâlnirea a fost organizată de Slovacia, țară care deține în acest moment președinția Uniunii Europene.

Două dintre temele centrale abordate au fost, pe de o parte, prezentarea sistemului de sănătate slovac, iar pe de altă parte, prezentarea componentei de servicii balneoclimaterice.

Obiectivele întâlnirii au fost dialogul în jurul înțelegerii sistemului de sănătate slovac, al punctelor tari și slabe care îl caracterizează, și crearea de oportunități de colaborare.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2019 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.