Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Integrarea celor mai bune practici de nursing în educație- rezultatele conferinței din Croația

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 28 Martie 2017

La invitația Dnei. Slava Sepec, Președintele Consiliul Asistenților Medicali din Croația, Dl. Președinte Mircea Timofte a susținut prezentarea “Integrarea celor mai bune practici de nursing în educație”  în cadrul celei de a XVI-a conferințe naționale profesionale a asistenților medicali din Croatia, care a avut loc în perioada 21.03.2017-22.03.2017.

Prezentarea a urmărit împărtășirea modalităților de integrare a celor mai bune practici profesionale în formarea de bază și continuă a asistenților medicali din România.

În cadrul conferinței au mai susținut prezentări Dl.Theodoros Koutroubas, Director General al Consiliului European al Profesiilor Liberale, și Dna. Marie Carney, Decan onorific al Facultății de Asistenți Medicali din Irlanda.

 Captură

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.