„Provocări și perspective cu privire la profesia de asistent medical și moașă în context european și internațional” | Sesiune dedicată asistenților medicali și moașelor din România Întâlnirea comună a medicilor șefi, asistenților medicali șefi și a dentiștilor șefi din Statele Membre ale Uniunii Europene Rezultatele Adunării Generale a Consiliului European al Asistenţilor Medicali Rezultatele întâlnirii asistenților șefi din Statele Membre ale UE Reprezentare OAMGMAMR la Congresul Româno-Iordanian din Amman, Regatul Hașemit al Iordaniei
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Integrarea celor mai bune practici de nursing în educație- rezultatele conferinței din Croația

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 28 Martie 2017

La invitația Dnei. Slava Sepec, Președintele Consiliul Asistenților Medicali din Croația, Dl. Președinte Mircea Timofte a susținut prezentarea “Integrarea celor mai bune practici de nursing în educație”  în cadrul celei de a XVI-a conferințe naționale profesionale a asistenților medicali din Croatia, care a avut loc în perioada 21.03.2017-22.03.2017.

Prezentarea a urmărit împărtășirea modalităților de integrare a celor mai bune practici profesionale în formarea de bază și continuă a asistenților medicali din România.

În cadrul conferinței au mai susținut prezentări Dl.Theodoros Koutroubas, Director General al Consiliului European al Profesiilor Liberale, și Dna. Marie Carney, Decan onorific al Facultății de Asistenți Medicali din Irlanda.

 Captură

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2019 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.