Congresul Asociației de Podiatrie, 7-9 iunie 2018 Comunicat seminar Cotroceni Definiția actului de nursing Asistenţii medicali | Vocea celor care conduc: Sănătatea este un drept fundamental Acoperire Universală cu Servicii Medicale Ziua Mondială a Sănătății 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Interviuri

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+

intwar_big[1]

interv60[1]

interv59[1]

intv_annecarrigy[1]

intv_luizaspiru[1]

intv_dec2011[1]

intervchirculescu[1]

interv_00[1]

intv_iosifescu01[1]

intv_timofte01[1]

intv_raedarafat[1]

intv_marcean[1]

intv_nanu[1]

intv_irimia[1]

intv_timofte02[1]

Profitând de contextul european al reprezentării OAMGMAMR la nivelul cel mai înalt în forurile de conducere ale Consiliului European al organizaţiilor de reglementare în profesia de asistent medical (FEPI), îmi exprim convingerea că acesta trebuie să se constituie într-o voce puternică pe plan european care să promoveze excelenţa, corectitudinea, eficienţa şi consecvenţa în definirea valorilor profesiei de asistent medical şi moaşă.

Totodată, Ordinul trebuie să fie un promotor al ideii de performanţă, responsabilitate, deontologie în activitatea asistenţilor medicali şi moaşelor, astfel încât, pornind de la ideea unui sistem de sănătate aflat într-o dinamică complexă, existenţa la nivel naţional a organizaţiei dvs. profesionale, să asigure dezvoltarea unor standarde calitative profesionale care să corespundă cerinţelor din ce în ce mai ridicate pe care le impun medicina zilelor noastre, tehnologiile medicale şi standardele de perfecţionare ale personalului sanitar atât pe plan european, cât şi la nivel mondial.

Îndeplinirea acestor deziderate conduce la identificarea în Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România a unui partener esenţial de dialog al Ministerului Sănătăţii în elaborarea politicilor de sănătate publică, precum şi a politicilor de instruire şi perfecţionare a asistenţilor medicali şi moaşelor.

Doresc să vă continuaţi misiunea asumată, să nu vă abateţi de la calea pe care aţi început, iar în mine veţi găsi întotdeauna un sprijin şi un colaborator apropiat în ceea ce priveşte identificarea celor mai bune soluţii în vederea promovării şi dezvoltării ideilor, principiilor şi valorilor care trebuie să stea la baza OAMGMAMR, astfel încât profesiile de asistent medical şi moaşă să asigure garanţia calităţii actului medical, precum şi a unui profesionalism la cele mai înalte standarde.

Răzvan Teohari Vulcănescu

Subsecretar de stat

Ministerul Sănătăţii

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.