Jurnal de conferință (II): O dată în viață

„Mă numesc Gulaș Adriana Lăcrămioara și sunt asistent medical la Spitalul Municipal “Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara. Am avut onoarea ca lucrarea mea “Recoltarea de celule stem la naștere – Șanse la viață” să fie selectată de comisia științifică a Consiliului Internațional al Asistenților Medicali, pentru a fi prezentată ca poster în cadrul Congresului Internațional al Asistenților Medicali organizat în perioada 27 mai-01 iunie 2017 la Barcelona. Posterul științific, pe care l-am creat și care a fost expus în prima zi a evenimentului, a primit feedback pozitiv din partea participanților și, de aceea, mă simt mândră să spun că am reprezentat marea echipă a asistenților medicali din România cu mult profesionalism.

P1000164

Timp de cinci zile am participat la lucrări științifice, la sesiuni de postere științifice și informative, la workshop-uri, sesiuni de lucru și simulări ce au avut loc în timpul desfășurării Congresului. Această manifestare mi-a creat ocazii de dezvoltare personală, de comunicare cu profesioniști din întreaga lume și a facilitat schimbul de informații legat de noutățile privind dezvoltarea profesiei de asistent medical.

Participarea la acest eveniment mi-a insuflat și mai mare drag față de profesia pe care am ales-o și pe care o practic zi de zi cu pasiune. ”

Gulaș Adriana Lăcrămioara

Asistent medical | Secția Obstetrică-Ginecologie | Spitalul Municipal “Dr. Alexandru Simionescu”