Comunicat de presă- Lansarea proiectului “Servicii medicale îmbunătățite calitativ printr-o nouă politică publică privind valorile profesiilor de asistent medical și moașă – POLMED” Informare cu privire la problematica echivalării studiilor Cu lacrimi în ochi şi suflete pline de durere anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, Venera Botescu Congresul Asociației de Podiatrie, 7-9 iunie 2018 Comunicat seminar Cotroceni
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Lansarea Campaniei NURSING NOW

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 27 Februarie 2018

Astăzi, 27 februarie 2018, ICN și OMS vor lansa campania Nursing Now (NN) în Londra și Geneva.

Nursing Now (NN) este o campanie globală ce are ca scop creșterea profilului și statutului profesiei de asistent medical din întreaga lume. Campania urmărește să permită asistenților medicali să își asume locul central în eforturile de abordare a problemelor de sănătate ale secolului 21 și asigurarea accesului universal la îngrijiri de sănătate.

Mai multe informații privind Campania pot fi găsite pe site-ul  www.nursingnow.org.

Campania va fi lansată simultan la Spitalul St Thomas din Londra și la Spitalul Universitar din Geneva (HUG), cu implicarea liderilor de la nivel global, reprezentanți ICN și OMS și alți stakeholderi de nivel înalt.

Aceste evenimente vor fi transmise in direct pe site-ul Nursing Now, www.nursingnow.org în intervalul orar 13:00-15:00 GMT.

În plus, în cadrul lansării NN, se va lansa publicația Ziua Internațională a Asistentului Medical 2018.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.