Informare cu privire la problematica echivalării studiilor Cu lacrimi în ochi şi suflete pline de durere anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, Venera Botescu Congresul Asociației de Podiatrie, 7-9 iunie 2018 Comunicat seminar Cotroceni Definiția actului de nursing
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Lansarea proiectului strategic cu finanțare europeană „Șanse egale pentru acces în carieră”

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 05 Iunie 2014

Lansarea proiectului strategic cu finanțare europeană
Șanse egale pentru acces în carieră”

POSDRU/144/6.3/S/132140

București 05.06.2014

Federaţia SANITAS din România în parteneriat cu S.C. Edumed Interactiv S.R.L şi Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România anunță lansarea unui nou proiect cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013” – „Investește în oameni!”, intitulat    Șanse egale pentru acces în carieră”.

Proiectul a început în data de 6 mai 2014 și se desfășoară pe o perioadă de 18 de luni, până la data de 5 noiembrie 2015.

Obiectivul general al proiectului il constituie promovarea respectarii principiului egalitatii de sanse si de gen, a tratamentului si a accesului egal pe piata muncii, prin actiuni de constientizare, informare, dezvoltare si furnizare de programe de calificare/recalificare, specializare/ perfectionare pt 1500 de femei in vederea integrarii/reintegrarii si mentinerii pe piata muncii.

Astfel, în cadrul acestui proiect 900 de femei vor participa la cursuri de calificare/ recalificare și 600 de femei vor participa la programe de formare specifice femeilor din sistemul sanitar, cursuri ce se vor desfasura in judetele Maramures, Vrancea, Mures, Arges Gorj si Arad.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, contactați: O.A.M.G.M.A.M.R, , strada Inginer Zablovschi, nr.76, sector1,Bucureşti; e-mail:secretariat@oamr.ro,web:www.oamr.ro.

Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU 2007-2013, accesați: www.fseromania.ro.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.