Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Mai multe persoane vor merge în vizitele transnaționale !

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 10 Februarie 2015

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), în parteneriat cu Consejo General de Enfermería (Spania), anunță mărirea numărului de persoane ce vor participa la vizitele transnaționale organizate în cadrul proiectului „Asigurarea accesului egal la ocupare și diversificarea oportunităților de angajare pe o piața inclusivă a muncii, pentru femeile din domeniul sanitar – ACCES”, proiect construit pentru 600 de femei angajate în sistemul sanitar public sau privat.

Una dintre activitățile principale ale proiectului este organizarea a 3 vizite de lucru la Madrid, vizite găzduite de partenerul transnațional al proiectului. Aceste întâlniri de lucru au ca scop schimbul de bune practici în domeniul egalității de gen cu accent pe reconcilierea vieții de familie cu viață profesională. Reprezentanții organizației partenere, Consejo General de Enfermería, vor prezenta în cadrul acestor întâlniri cadrul legislativ spaniol, studii de caz, practici bune privind reconcilierea vieții de familie cu viată profesională, soluții găsite pentru diminuarea segregării de gen în sistemul sanitar spaniol.

Pentru ca în cadrul atelierelor și cursurilor participantele au fost entuziasmate de oportunitatea de a participa la acest schimb de experiență, OAMGMAMR a reușit să dubleze numărul de participanți la vizitele transnaționale. Astfel, conform actului adițional nr.4 la contractul de finanțare, 60 de persoane vor participa la vizitele de la Madrid în această vară.

Pentru o mai mare claritate și transparență, în tabelul de mai jos regăsiți noul număr de participanți la vizitele transnaționale aferent fiecărei filiale județene. Mai mult, vă rugăm urmăriți atât website-ul proiectului (www.acces-proiect.ro) cât și website-ul OAMGMAMR (www.oamr.ro) pentru detalii despre procedura de selecție.

Filiala județeana Număr participanți
Arad 10
Argeș 5
Bistrița-Năsăud 8
Călărași 5
Ialomița 5
Maramureș 4
Sălaj 8
Teleorman 5
Timiș 10      

Ne bucurăm enorm că în urma vizitelor vom avea 60 de ambasadoare care vor disemina informatiile valoroase și bunele practici văzute în cadrul acestor intâlniri către cercurile lor profesionale și sociale.

Persoane de contact din partea OAMGMAMR:
Vergilia Florea, Coordonator proiect, Telefon: 0745810772;
Adriana Cârnu, Expert informare și promovare, Telefon: 0724293493.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.