Informare cu privire la problematica echivalării studiilor Cu lacrimi în ochi şi suflete pline de durere anunțăm trecerea în neființă a colegei noastre, Venera Botescu Congresul Asociației de Podiatrie, 7-9 iunie 2018 Comunicat seminar Cotroceni Definiția actului de nursing
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Noi precizări privind evaluarea si reportarea creditelor EMC

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 17 Septembrie 2013

Consiliul Naţional al Ordinului Asistenţilor Medicali şi Moaşelor din România (OAMMR) a clarificat modalitate de evaluare a creditelor la finalul anului 2006 şi de reportare a celor acumulate în plus.
Astfel, membrii organizaţiei vor trebui să facă dovada la sfârşitul acestui an că au obţinut 110 credite, în perioada 2004-2006.

Din 2007 Filialele OAMMR vor evalua anual numărul de credite al fiecărui membru, iar o dată la trei ani, conform Legii 307/2004 vor face o evaluare generală, astfel încât să aibă situaţia exactă a membrilor care au părăsit sistemul, care s-au transferat, etc.

Creditele care au fost obţinute în plus în fiecare an pot fi reportate numai pentru anul următor, nu şi pentru următorii doi sau trei ani. De asemenea, vor putea fi reportate pentru 2007 şi creditele acumulate în plus în 2006.

 

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.