OAMGMAMR se alătură campanei europene pentru rezolvarea problemei resurselor umane din sănătate

Apel pentru susținerea unei campanii de advocacy derulată la nivelul a 8 țări europene care militează pentru rezolvarea problemei resurselor umane din sănătate

Pentru a găsi o soluție la situația dramatică din Europa unde, până în anul 2020, se estimează un deficit de lucrători în sănătate de aproximativ 1 milion de persoane, Uniunea Europeană finanțează Proiectul „Personal medical pentru toţi, toţi pentru personalul medical”. Acesta are ca scop creșterea colaborării şi schimbului de bune practici între țările europene, precum şi găsirea unor soluții adecvate pentru politicile statelor membre privind forţa de muncă din sănătate și care să permită acces egal la îngrijire medicală pacienților din toate țările europene. Vă rugăm să citiți detaliile despre această inițiativă pe website: http://www.healthworkers4all.eu/ro/home/

În această perioadă,  vă invităm să găsim împreună soluţiile la criza actuală din România privind migrarea profesioniştilor din sănătate.

Alăturați-vă pentru a împărtăși experiențe, opinii, sau propuneri despre cum vedeți rezolvată problema migrării profesioniștilor din sănătate,  la nivel național și european.

 Pentru aceasta, APASAȚI AICI

Pentru noi este important ca vocea personalului medical din România și a organizațiilor profesionale care promovează interesele acestuia să fie puternică și să se facă auzită, atât la nivel national, cât și european.

 De aceea, vă mulțumim că v-ați exprimat opinia!