Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

ONI Franţa a devenit membru al FEPI

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 17 August 2012

Organizația de reglementare din Franța (l’Ordre national des infirmiers- ONI) a decis, cu o mare majoritate de voturi, să devină membru FEPI- Federaţia Europeană a organizaţiilor de reglementare şi a autorităţilor competente pentru profesia de asistent medical.

Votul a avut loc în prezenţa reprezentantului FEPI, domnul Theodoros Koutroubas- Senior Policy Adviser al FEPI, imediat după discursul acestuia în fața Consiliului General al ONI și al sesiunii de întrebări și răspunsuri care l-a urmat. Domnul Didier Borniche, Președintele ONI- Franţa a transmis doamnei Dragica Simunec, preşedinta FEPI,  că va fi încântat să participe la următoarea conferință din Split, Croația.

Membrii FEPI consideră că acest pas poate consitui un nou început pentru FEPI și propun să acționeze în același mod şi cu organizația de reglementare din Ungaria, în săptămânile ce urmează.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.