Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Organizarea concursului de evaluare în Brașov

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 11 Iulie 2011

1

11 iulie 2011

Organizarea concursului de evaluare a competențelor teoretice și practice a elevilor Colegiului de Științe„Grigore Antipa”Brașov – într-un proiect european

Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România (OAMGMAMR), anunță organizarea în cadrul proiectului cu titlul: „Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă”, proiect cofinanțat din Fondul Social European, în cadrul Programului Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investește în oameni!” a concursului pentru acordarea de premii elevilor Colegiul de Științe „Grigore Antipa” Brașov, care au demonstrat performanțe deosebite pe parcursul stagiilor de pregătire practică în data de 13 iulie 2011.
50 de elevi ai Colegiului de Științe „Grigore Antipa” Brașov, înscrisi în grupul țintă al proiectului, vor participa la un concurs organizat în cadrul proiectului, în vederea acordarii unor premii pentru performanțe deosebite înregistrate în cadrul stagiilor de pregătire practică. Concursul constă într-o probă teoretică și o probă practică, reprezentând o primă etapă de evaluare a competențelor practice însușite de elevi în cursul ultimului an școlar încheiat.
Dupa evaluarea finală a stagiilor de pregătire practică din perioada anului școlar, a doua etapă de evaluare a participanților la concurs, primii 10 elevi clasați vor fi premiați pentru performanțele deosebite demonstrate în cadrul stagiilor de pregătire practică, cu premii în valoare 1850 Ron/elev, stabilite în cadrul proiectului.

Pentru informații suplimentare privind proiectul, contactați OAMGMAMR, la sediul din Str.Ing. Zablovschi, nr. 76, sector 1 Bucureşti, www.oamr.ro, e-mail: oammromania@yahoo.com. Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU, accesați:www.fseromania.ro.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: Investeşte în oameni! Contract nr. POSDRU / 90/ 2.1 / S / 61519 Titlul proiectului: “Program transnațional de îmbunătățire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din școlile sanitare pentru facilitarea tranziției acestora de la școală la viața activă.”

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.