Organizarea primei conferințe regionale în Bucuresti

3
Organizarea primei conferințe regionale din cadrul campaniei de informare și conștientizare în vederea schimbării atitudinii sociale și stereotipurilor față de grupurile vulnerabile,
desfasurata in cadrul proiectului cofinanțat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013” – „Investește în oameni!”

„E-Nursing: Program de instruire in tehnologia informatiei a asistentilor medicali,
in contextul informatizarii sistemului sanitar” -  Bucuresti, 26.03.2012

În data de 28.03.2012, între orele 9:30 – 16:00, in Bucuresti, la Hotel IBIS se va desfășura prima conferință regională, la care vor participa angajați din sistemul sanitar din regiunea București Ilfov, activitate desfasurata in cadrul proiectului „E-Nursing: Program de instruire in tehnologia informatiei a asistentilor medicali, in contextul informatizarii sistemului sanitar”, POSDRU/81/3.2/S/57946,implementat de Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, în parteneriat cuFederaţia SANITAS din România, Asociația “Centrul Român de Inițiative”,  An Bord Altranais (Irlanda) şi Consejo General de Enfermeria (Spania).
Conferința face parte dintr-o serie de 8 conferințe organizate la nivel regional, desfasurate in cadrul Campaniei de informare si constientizare in vederea schimbarii atitudinii sociale si stereotipurilor fata de grupurile vulnerabile.
Campania are drept obiectiv eliminarea stereotipurilor fata de grupurile vulnerabile si combaterea discriminarii, atat la locul de munca, intre angajatii din sectorul sanitar, cat si fata de beneficiarii serviciilor furnizate prin sistemul de sanatate.
De asemenea, in cadrul conferintei va fi lansat Manualul de bune practici pentru combaterea discriminarii in sectorul sanatate, realizat in cadrul proiectului in anul 2011 si care va fi diseminat participantilor.
Cu ocazia lansării manualului, la conferință va fi prezent și coordonatorul acestuia, doamna Grünberg Laura – Roxana, doctor în sociologie, care va expune modul de realizare a manualului și va răspunde întrebărilor participanților și presei.

Pentru informații suplimentare privind organizarea sesiunii de lucru, contactați: Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, Sediul de implementare: str. Ceasornicului, nr. 8, sector 1, Bucureşti, Telefon 021/310.08.90, fax: 021/3130966, Web: www.oamr.rooammromania@yahoo.com, Persoana de contact: TIBERIU STĂVĂRUȘ - Coordonator campanie informare și conștientizare.

Pentru mai multe informații despre programul de finanțare POSDRU 2007-2013, accesați: www.fseromania.ro.

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007–2013: Investeşte în oameni! Contract nr. POSDRU/81/3.2/S/57946 Titlul proiectului: „E-Nursing: Program de instruire in tehnologia informatiei a asistentilor medicali, in contextul informatizarii sistemului sanitar”.