„Provocări și perspective cu privire la profesia de asistent medical și moașă în context european și internațional” | Sesiune dedicată asistenților medicali și moașelor din România Întâlnirea comună a medicilor șefi, asistenților medicali șefi și a dentiștilor șefi din Statele Membre ale Uniunii Europene Rezultatele Adunării Generale a Consiliului European al Asistenţilor Medicali Rezultatele întâlnirii asistenților șefi din Statele Membre ale UE Reprezentare OAMGMAMR la Congresul Româno-Iordanian din Amman, Regatul Hașemit al Iordaniei
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

“Pacient de România-6% pentru Sănătate!”

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 24 August 2015

sigle COPAC si OAMGMAMR

Asociaţia Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România- COPAC a lansat pe 25 august 2015, o campanie pentru sprijinirea creşterii fondurilor alocate Sănătăţii. Campania se desfăşoară sub sloganul “Pacient de România-6% pentru Sănătate!” şi solicită transformarea sistemului românesc de sănătate într-un sistem performant şi bine finanţat pentru a putea acoperi principalele priorități: servicii de calitate, tratament inovativ și salarizarea personalului medical.

Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR) susţine misiunea asumată de COPAC,  pentru o reformă sustenabilă a sistemului de sănătate şi pentru o mai bună finanțare a acestuia.

Pornind de la preocuparea comună a OAMGMAMR şi COPAC pentru promovarea sănătății populației, asigurarea unor servicii de îngrijiri de sănatate de calitate şi pentru siguranţa pacientului, prin protocoloul de colaborare încheiat, cei doi parteneri vor derula acţiuni specifice, pentru  atingerea obiectivelor propuse.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2019 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.