Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

“Pacient de România-6% pentru Sănătate!”

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 24 August 2015

sigle COPAC si OAMGMAMR

Asociaţia Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România- COPAC a lansat pe 25 august 2015, o campanie pentru sprijinirea creşterii fondurilor alocate Sănătăţii. Campania se desfăşoară sub sloganul “Pacient de România-6% pentru Sănătate!” şi solicită transformarea sistemului românesc de sănătate într-un sistem performant şi bine finanţat pentru a putea acoperi principalele priorități: servicii de calitate, tratament inovativ și salarizarea personalului medical.

Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR) susţine misiunea asumată de COPAC,  pentru o reformă sustenabilă a sistemului de sănătate şi pentru o mai bună finanțare a acestuia.

Pornind de la preocuparea comună a OAMGMAMR şi COPAC pentru promovarea sănătății populației, asigurarea unor servicii de îngrijiri de sănatate de calitate şi pentru siguranţa pacientului, prin protocoloul de colaborare încheiat, cei doi parteneri vor derula acţiuni specifice, pentru  atingerea obiectivelor propuse.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.