Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Preşedintele OAMGMAMR invitat la Conferinţa Internaţională din Croaţia

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 17 Decembrie 2012

În perioada 5- 6 noiembrie 2012 în  Split, Croația, FEPI va organiza o conferință internațională pe tema  “Asistența medicală și siguranța pacientului în vremuri tulburi”. Acest eveniment are ca scop reuniunea experților în domeniu,  care vor  analiza problemele majore cu care se confruntă profesia noastră în prezent, în contextul crizei economice globale.

“În special, dorim să dezbatem pe tema consecințelor directe ale crizei, asupra siguranței pacientului, una din primele preocupări ale profesiei” a transmispreşedinta FEPI, doamna Dragica Simunec, într-o scrisoare adresată domnului Mircea Timofte, preşedintele OAMGMAMR, prin care transmite şi rugămintea  ca domnul preşedinte să fie unul dintre vorbitori.

“Consider că participanții la această conferinţă ar avea un mare beneficiu din contribuția dumneavoastră la acest eveniment, iar experiența și cunoștințele dvs. profunde în domeniul asistenței medicale vor contribui la succesul și calitatea acestei conferințe internaţionale” a mai adăugat preşedinta FEPI.

Având în vedere că în perioada următoare, la nivelul OAMGMAMR, conform cadrului legal în vigoare, se vor desfăşura alegerile pentru ocuparea funcţiilor elective de conducere atât la nivel judeţean, cât si la nivel naţional, domnul preşedinte Mircea Timofte şi-a exprimat regretul că nu poate participa la acestă conferinţă internaţională.

“Înțelegând că întreaga dumneavoastră implicare la nivel național este necesară, sunt  în același timp, convinsă că o intervenție din partea dumneavoastră la acest eveniment FEPI ar fi fost un mare beneficiu pentru participanți.

Personal, doresc să vă asigur de întregul meu sprijin în candidatura  pentru funcția de Președinte al OAMGMAMR. Colaborarea dintre FEPI și OAMGMAMR a fost întotdeauna foarte fructuoasă. Sunt convinsă că și colegii dumneavoastră vă vor recunoaște bunele demersuri continue pentru îmbunătățirea situației profesiei de asistent medical și pentru promovarea acestei profesii la nivel național și European.  Mai mult, vă doresc succes în acțiunile OAMGMAMR în ceea ce privește procesul modificării legislației românești referitoare la  îngrijirea sănătății. Doresc să vă mulțumesc pentru sprijinul acordat în favoarea celor 12 ani de educație generală înainte de admiterea într-o școală de asistenți medicali.

Aștept cu nerăbdare să continuăm fructuoasa noastră colaborare și să ne întâlnim curând la un eveniment FEPI” a transmis doamna Simunec, preşedinta FEPI, în corespondenţa adresată domnului Mircea Timofte.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.