Rezultatele Adunării Generale a Consiliului European al Asistenţilor Medicali Rezultatele întâlnirii asistenților șefi din Statele Membre ale UE Reprezentare OAMGMAMR la Congresul Româno-Iordanian din Amman, Regatul Hașemit al Iordaniei Rezultatele reuniunii Asistenților Șefi din Statele Regiunii Europene a OMS ANUNŢ privind organizarea şi desfăşurarea examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali – sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Procedurile de practică, aprobate de Ministerul Sănătății

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 17 Septembrie 2012

Procedurile de practică propuse Ministerului Sănătății de Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România au fost aprobate de minister și sunt în dezbatere publică.

Pachetul de proceduri a fost în dezbatere publică până pe data de 13 ianuarie, iar pe 3 februarie ar trebui emis Ordinul de Ministru.

În Ordinul de ministru pentru aprobarea procedurilor de practică pentru asistenţi medicali generalişti şi moaşe postat pe site se arată la art. 2 că:
Direcţia Asistenţă Medicală din cadrul Ministerului Sănătăţii, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, direcţiile de sănătate publică judeţene şi a municipiului Bucureşti şi unităţile sanitare publice şi private vor aduce la îndeplinire prevederile prezentului ordin.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2019 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.