Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Protocol de colaborare cu Centrul Naţional de Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 17 Septembrie 2010

Ordinul Asistenţilor Medicali şi Moaşelor din România a semnat un protocol de colaborare cu Centrul Naţional de Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti.

Conform documentului, cele două instituţii vor colabora în următoarele situaţii:
organizarea şi desfăşurarea concursurilor şi examenelor pentru asistenţi medicali şi moaşe
elaborarea metodologiei şi tematicii de concursuri şi examene
organizarea şi desfăşurarea cursurilor de competenţă şi specializare pentru asistenţi medicali şi moaşe.

Protocolul prevede, se asemenea, că toate formele de pregătire pentru asistenţi medicali şi moaşe care urmează a fi derulate de Centrul de Perfecţionare vor fi creditate de OAMMR, conform Programului Naţional de Educaţie continuă.

Reprezentanţi ai celor două instituţii se vor întâlni semestrial pentru a analiza activitatea derulată în colaborare, şi pentru a elabora noi activităţi şi, de asemenea, vor fi constituite grupe mixte de lucru pentru punerea în practică în mod corespunzător a prevederilor Protocolului.
Centrul Naţional de Perfecţionare în Domeniul Sanitar este instituţie publică în subordinea Ministerului Sănătăţii Publice care aplică strategiile Ministerului în privinţa formării şi perfecţionării profesionale, evaluării şi certificării pentru toate categoriile de personal care lucrează în sistemul sanitar.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.