Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Start FEMIN- Atelier de lucru desfasurat in regiunea Bucuresti- Ilfov

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 25 Noiembrie 2014

banda sigle FEMIN buna

START FEMIN

Atelier de lucru desfasurat in regiunea BUCURESTI-ILFOV

in domeniul egalitatii de sanse si dezvoltarii carierei pentru femeile din sistemul sanitar

 

In cadrul proiectului “Dezvoltarea competentelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar,  pe o piata inclusiva a muncii – FEMIN” POSDRU/144/6.3/S/128729, Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania a organizat la sediul Filialei Bucuresti a OAMGMAMR (regiunea Bucuresti-Ilfov) in data de 1 noiembrie 2014, doua ateliere de lucru , la care au participat 60 de persoane avand ca tema problematica reconcilierii dintre viata de familie si cariera, pentru 200 femei angajate in sistemul sanitar, inscrise in grupul tinta al proiectului.

11

Atelierele de lucru moderate de cei doi specialisti, Laura Grunberg si Diana Neaga, au avut ca principal scop cresterea constientizarii angajatelor din sistemul sanitar cu privire la inegalitatile dintre femei si barbati existente in societate in general si in mod particular manifestarea acestora pe piata muncii si in sistemul medical.

Atelierele de lucru s-au desfasurat intr-un mod dinamic si interactiv, bazate pe dialog si lucru in echipa, astfel urmarindu-se problematica reconcilierii dintre viata de familie si cariera si implicarea in combaterea  inegalitatilor, a  discriminarilor si a  prejudecatilor de gen in sistemul sanitar.

In cadrul atelierelor de lucru, participantele s-au bucurat de primirea materialelor promotionale realizate in proiect si anume: blocknotes cu pix, sacose de panza, memory stick, brosura realizata in cadrul  proiectului.

Proiectul este cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013 – „Investeste in oameni!”, Axa prioritara 6” Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul Major de Interventie 6.3 „Promovarea egalitatii de sanse pe piata muncii” , POSDRU/144/6.3/S/128729, se deruleaza pe o perioada de 18 luni in parteneriat cu Consejo General de Enfermería (Spania).

Pentru informatii suplimentare privind proiectul, contactati OAMGMAMR, str. Inginer Zablovschi, Nr. 76, Bucuresti; tel: (021) 2240055; www.oamr.ro; www.femin.ro, OAMMRomania@gmail.com.

Persoana de contact: Raluca Cheptanaru, Expert informare si promovare

 

Contract POSDRU/144/6.3/S/128729: „Dezvoltarea competenţelor profesionale pentru femeile din sistemul sanitar, pe o piaţă inclusivă a muncii – FEMIN”Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 “Investeşte în oameni!”Axa prioritară 6 „Promovarea incluziunii sociale”, Domeniul major de intervenţie 6.3 „Promovarea egalităţii de şanse pe piaţa muncii”
Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.