Rezultatele întâlnirii reprezentanților Consiliului Iordanian al Asistenților Medicali JNC cu reprezentanții OAMGMAMR Deschiderea perioadei de depunere a rezumatelor pentru Conferința Profesional-Științifică a ICN, Singapore 2019 Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2018
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Vizită princiară la sediul OAMMR

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Publicat pe 17 Septembrie 2009

Alteţa Sa Regală Prinţesa Muna Al Hussein, reprezentând Consiliul Asistenţilor Medicali şi Moaşelor din Iordania (JNMC) a vizitat la sfarsitul lunii septembrie sediul central al Ordinului Asistenţilor Medicali şi Moaşelor din România.OAMMR a fost reprezentat la întâlnire de Biroul Executiv.
Cele două delegaţii şi-au prezentat iniţial organizaţiile, iar apoi au vorbit despre problemele care apar în exercitarea profesiei în cele două ţări, despre sistemele de educaţie şi educaţie medicală continuă, despre nevoia de a impune profesia de asistent medical ca una esenţială în sistemele de sănătate.
La finalul întâlnirii reprezentanţii JNMC şi ai OAMMR au parafat un Memorandum de colaborare între cele două organizaţii, semnat de partea română de preşedintele OAMMR.
Alteţa Sa Regală, Prinţesa Muna Al Hussein are statut de ambasador al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, şi a propus OAMMR să participe la conferinţele on line organizate de OMS, care oferă reprezentanţilor asistenţilor medicali şansa de a vorbi despre problemele şi obstacolele pe care le întâmpină în reglementarea profesiei la nivel naţional şi, de asemenea să participe la un proiect internaţional de evaluare a satisfacţiei asistenţilor medicali faţă de condiţiile de muncă.
Alteţa Sa Regală a fost însoţită la sediul OAMMR de ambasadorul României în Regatul Haşemit al Iordaniei, Domnul Radu Onofrei.

Distribuiți pe Facebook Twitter Google+
Copyright © 2001 - 2018 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.