OAMGMAMR lansează noi cursuri gratuite pe platforma națională de cursuri online Asistenții medicali generaliști absolvenți ai Programului special de revalorizare a calificării vor beneficia de recunoastere profesională automată pe teritoriul UE, după publicarea în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a modificării Directivei 2005/36/CE SITUAȚIA PROFESIEI DE ASISTENT MEDICAL LA NIVEL MONDIAL 12 Mai | Ziua Internațională a Asistentului Medical În atenția asistenților medicali!
Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

12 Mai, Ziua Internațională a Asistenților Medicali

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 12 Mai 2015

12 Mai, Ziua Internațională a Asistenților Medicali, celebrată în întreaga lume din anul 1965, ne aduce an de an în atenție frumusețea și importanța acestei profesii.

Este o profesie frumoasă, pe care noi o considerăm o profesie pentru o viață; prin dedicarea și profesionalismul asistenților medicali creștem calitatea vieții populației, iar prin alegerea pe care am facut-o ne asumăm, pentru întreaga viață, fiecare cuvânt din jurământul depus la început de carieră.

Astăzi, de ziua noastră, în numele Biroului Executiv, urez fiecărui asistent medical sănătate, realizări profesionale, cât mai multe momente de satisfacție și mândrie în cadrul exercitării nobilei noastre profesii.

Mircea Timofte

Președinte
Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2020 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.