Webinar vaccinare împotriva Covid 19 Congresul International ICN 2021 | “Nursing around the world” va celebra profesia de asistent medical Succesul programelor de vaccinare în masă COVID-19 va depinde de asistenții medicali din prima linie și includerea acestora în procesele decizionale Raport al celei de-a 70-a sesiuni a Comitetului Regional pentru Europa/RC70 Propunere de modificări a programelor de specializare pentru asistenţii medicali generalişti, moaşe şi asistenţii medicali
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

12 Mai, Ziua Internațională a Asistenților Medicali

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 12 Mai 2015

12 Mai, Ziua Internațională a Asistenților Medicali, celebrată în întreaga lume din anul 1965, ne aduce an de an în atenție frumusețea și importanța acestei profesii.

Este o profesie frumoasă, pe care noi o considerăm o profesie pentru o viață; prin dedicarea și profesionalismul asistenților medicali creștem calitatea vieții populației, iar prin alegerea pe care am facut-o ne asumăm, pentru întreaga viață, fiecare cuvânt din jurământul depus la început de carieră.

Astăzi, de ziua noastră, în numele Biroului Executiv, urez fiecărui asistent medical sănătate, realizări profesionale, cât mai multe momente de satisfacție și mândrie în cadrul exercitării nobilei noastre profesii.

Mircea Timofte

Președinte
Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2021 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.