Prima vizită de lucru din cadrul proiectului “Schimb de bune practici: elaborarea și completarea planului de îngrijiri”
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

România susține investiția în asistenți medicali și moașe în #RC73

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 24 Octombrie 2023

OAMGMAMR adresează mulțumiri Ministrului Român al Sănătății, dnul Alexandru Rafila,  pentru sprijinul acordat în promovarea Centrului Regional de Dezvoltare pentru Asistenți Medicali și Moașe din Sud-Estul Europei, gazduit de OAMGMAMR, sub umbrela SEEHN, în cadrul sesiunii plenare RC73.

În intervenția sa din sesiunea plenara, Ministrul Sănătății a subliniat importanța acestui centru regional.

„ Începând cu luna iunie, a fost lansat în România un Centru Regional de Dezvoltare dedicat Asistenților Medicali și Moașelor, sub coordonarea South Eastern European Health Network (SEEHN). Suntem mândri și susținem cu entuziasm această inițiativă, colaborând prin intermediul Ordinului Național al Asistenților Medicali și Moașelor.

Acest centru va consolida rolul asistentilor medicali și al moașelor în regiunea noastră și suntem siguri că va contribui la îmbunătățirea stării de sănătate și a bunăstării comunităților noastre”, a precizat Ministrul Sănătății.

Ne exprimăm recunoștința față de Ministrul Sănătății pentru angajamentul său și pentru sprijinul continuu acordat dezvoltării acestui proiect important pentru sănătatea din regiunea noastră. Cu toții suntem încrezători că acest centru va avea un impact pozitiv semnificativ asupra asistenților medicali și moașelor din România și din întreaga SEEHN.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.