În atenția asistenților medicali!
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

5652 de teste pentru examene si concursuri. Asistenti medicali

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 07 Octombrie 2013

Luna octombrie 2003 a marcat o premiera in activitatea Ordinului Asistentilor Medicali din Romania. Sub egida organizatiei a aparut „5652 de teste pentru examene si concursuri. Asistenti medicali”, prima publicatie care poarta semnatura Ordinul Asistentilor Medicali din Romania.

teste[1]
Volumul are 789 de pagini si este structurat pe 15 capitole. Fiecare capitol contine intre 850 si 300 de teste pentru fiecare specialitate. In plus, ultimul capitol al publicatiei este destinat verificarii cunostintelor despre Legea nr.461/2001 privind exercitarea profesiunii de asistent medical, organizarea si functionarea Ordinului Asistentilor Medicali si Codul de Etica si Deontologie al asistentului medical.
Din testele publicate in volumul „5652 de teste pentru examene si concursuri. Asistenti medicali” au fost extrase subiectele pentru examenul de grad principal care s-a desfasurat in perioada 5-6 octombrie 2003.
La cererea tuturor filialelor Ordinului Asistentilor Medicali din Romania au fost editate – pe baza de comanda – si brosuri de teste, pe specialitati.
La aparitia culegerii de teste si-au adus contributia Comisiile de specialitate din cadrul Departamentelor profesional stiintific din filialele Ordinului Asistentilor Medicali din Romania Arad, Arges, Cluj, Dolj, Iasi, Sibiu, Timis, Vrancea si din municipiul Bucuresti.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.