Cooperarea româno-iordaniană | Consecvență, pragmatism și angajamente respectate „Provocări și perspective cu privire la profesia de asistent medical și moașă în context european și internațional” | Sesiune dedicată asistenților medicali și moașelor din România Întâlnirea comună a medicilor șefi, asistenților medicali șefi și a dentiștilor șefi din Statele Membre ale Uniunii Europene Rezultatele Adunării Generale a Consiliului European al Asistenţilor Medicali Rezultatele întâlnirii asistenților șefi din Statele Membre ale UE
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

La mulți ani tuturor femeilor din sistemul sanitar!

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 08 Martie 2016

felicitare 8 martie

Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România împreună cu Biroul Executiv al Consiliului Naţional urează o primăvară frumoasă tuturor femeilor din sistemul sanitar! Transmitem apreciere, recunoștere și mândrie pentru valoarea adăugată pe care o aduceți în fiecare zi comunității noastre!

Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2019 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.