În atenția asistenților medicali | Anunț angajare Apel din partea Organizației Mondiale a Sănătății Anunț
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

A X-a Conferinţă Naţională a OAMGMAMR- Cluj- Napoca, 2012

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 12 Noiembrie 2012

În perioada 26- 29.09.2012 s-a desfăşurat la Cluj-Napoca, a X-a Conferinţă Naţională a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, cu tema „Asistentul medical- ştiinţă şi conştiinţă, implicare şi responsabilitate”.

 La această manifestare ştiinţifică au participat  1153 de asistenţi medicali din toată ţara, cât şi experţi din străinătate, asistenţi medicali din Statele Unite, Franţa şi Republica Moldova, care au avut un aport considerabil faţă de latura ştiinţifică a manifestării.

 În cadrul evenimentului au fost prezentate 91 de lucrări şi au fost desfăşurate 3 ateliere de lucru.  Organizarea manifestării pe sesiuni paralele a oferit posibilitatea participanţilor să aleagă temele pentru domeniul de interes al fiecăruia.

 Reuşita evenimentului a constat nu numai în participarea şi implicarea activă a unui număr atât de mare de asistenţi medicali ci şi în prestaţia lectorilor şi a invitaţilor de renume din sectorul sanitar românesc.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2020 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.