Repere ale implicării OAMGMAMR în programul de revalorizare OAMGMAMR lansează noi cursuri gratuite pe platforma națională de cursuri online Asistenții medicali generaliști absolvenți ai Programului special de revalorizare a calificării vor beneficia de recunoastere profesională automată pe teritoriul UE, după publicarea în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a modificării Directivei 2005/36/CE SITUAȚIA PROFESIEI DE ASISTENT MEDICAL LA NIVEL MONDIAL 12 Mai | Ziua Internațională a Asistentului Medical
Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

ANUNŢ IMPORTANT

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 16 Mai 2020

Recomandările la nivel național pentru limitarea răspândirii infecției provocate de COVID 19 impun în continuare măsuri de precauție, atât pentru membrii organizației, cât și pentru personalul angajat la sediul OAMGMAMR.

 În acest sens, OAMGMAMR menține suspendată activitatea cu publicul desfășurată la sediul central din Calea Griviței nr. 77, sector 1, București, până la o dată ce va fi anunțată ulterior, în funcție de restricțiile impuse de autorități.

Comunicarea organizațională va rămâne activă pe canalele dedicate: email: secretariat@oamr.ro |  telefon 021/224.00.55 | website: www.oamr.ro

Referitor la activitatea Departamentului de Recunoaștere a Calificărilor Profesionale, menționăm că acesta funcționează în regim normal.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2020 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.