Participarea OAMGMAMR la cea de-a 76 sesiune a Adunării Mondiale a Sănătății (III)
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

ANUNȚ! În atenția persoanelor care au depus dosare pentru eliberarea certificatelor de conformitate/ recomandări la Ministerul Sănătății, până la data de 15.12.2015

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 06 Octombrie 2016

ANUNȚ!

În atenția persoanelor care au despus dosare pentru eliberarea certificatelor de conformitate/ recomandări la Ministerul Sănătății, până la data de 15.12.2015

Începând cu luna ianuarie 2016 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România, în calitate de autoritate competentă,  întocmește şi eliberează documentele (certificate etc.) necesare recunoaşterii în scop profesional a titlurilor româneşti de calificare de asistent medical generalist, de moaşă şi de asistent medical, în celelalte State Membre UE.

În vederea eliberării documentelelor (certificatelor etc.)  persoanele care au despus dosare în acest sens la Ministerul Sănătății până la data de 15.12.2015 și nu au fost soluționate până în prezent din diverse motive (dosare incomplete), se vor adresa filialei OAMGMAMR pe raza căreia domiciliază, unde vor depune documentele lipsă afișate pe site-ul Ministerului Sănătății la momentul respectiv, însoțite de o cerere.

 Răspunsurile la solicitările formulate în acest sens vor fi transmise filialei OAMGMAMR și vor fi eliberate petenților sau persoanelor împuternicite de aceștia.

 

 

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2023 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.