Lista persoanelor validate, proiect ”Dezvoltarea abilităților personale și profesionale ale asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali prin programe de formare SOFT SKILLS”.
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Anunț – Iulie 2013

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 01 Iulie 2013

3

In cadrul proiectului E-Nursing: Program de instruire în tehnologia informaţiei a asistenţilor medicali, în contextul informatizării sistemului sanitar POSDRU/81/3.2/S/57946, OAMGMAMR a demarat activitatea de organizare schimburilor de experienta transnationala, pentru  un numar total de 40 asistenti medicali din toata tara, in doua serii a cate 20 persoane. Acesta este cel de-al doilea schimb de experienta transnationala din cadrul proiectului si va avea loc in luna septembrie 2013, la Dublin Irlanda, pentru doua serii de participanti, in perioada 02-12 septembrie 2013.

Selectia persoanelor care vor participa la aceasta activitate se va face conformMetodologiei de selectie a participantilor la schimburile de experienta transnationale, atasata prezentei adrese, dar si postata atat pe site-ul OAMGMAMR (www.oamr.ro), cat si pe site-ul proiectului (www.ascri.ro/e-nursing, in concordanta cu numarul de persoane care au participat la cursurile de instruire si certificare TIC.

Filialele care vor inscrie participanti in aceasta serie si numarul maxim de participanti pentru fiecare filiala sunt: Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bistrița, Botoșani, Brașov, București, Buzău, Călărași, Covasna, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Iași, Maramureș, Mehedinți, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vâlcea, Vrancea.

Pasii urmatori la nivelul filialelor:

  • informarea cursantilor care au participat la cursurile de instruire si certificare a competentelor TIC in anii 2012 si 2013;
  • inscrierea aplicantilor pe listele filialelor;
  • centralizarea dosarelor, selectarea dosarelor complete si intocmirea listei cu aplicantii
  • transmiterea listei si a dosarelor (in original) pana la data de 08.08.2013 la sediul de implementare al proiectului (str. Ing. Zablovschi, nr 76, sector 1, Bucuresti). Dosarele se trimit toate intr-o singura expediere, nu mai tarziu de data 08.08.2013 prin curier rapid, in atentia doamnei Venera Botescu – coordonator sesiuni de lucru nationale si schimburi de experienta transnationale;

Pasii urmatori la nivelul Comisiei de evaluare a dosarelor si selectia participantilor la schimburi de experienta transnationale:

  • primirea si analiza dosarelor pentru fiecare filiala;
  • evaluarea aplicantilor;
  • stabilirea Listei finale a participantilor;
  • solutionarea eventualeor contestatii;
  • comunicarea rezultatelor la nivelul filialelor;

Ulterior, fiecare participant selectat de Comisie va fi informat de catre expertii din cadrul proiectului cu privire la: posibilitatea cazarii in Bucuresti (unde este cazul), la plecarea /intoarcerea din Irlanda; locatia; programul/agenda de lucru a schimbului de experienta; alte aspecte organizatorice privind deplasarea.

Dorim ca acest schimb de experienta sa raspunda in mod eficient nevoilor de instruire ale asistentilor medicali implicati si sa contribuie la reducerea distantei actuale dintre aspiratiile profesionale ale colegilor nostri si piata muncii in domeniul TIC.

 DescarcaMetodologia de selectie

DescarcaAnexa A

DescarcaAnexa B_Selectia participantilor

DescarcaAnexa C

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013: Investeşte în oameni! Contract nr. POSDRU / 81/3.2/S/57946 Titlul proiectului „E-Nursing: Program de instruire în tehnologia informației a asistenților medicali, în contextul informatizării sistemului sanitar”.

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.