2021: Anul Internațional al lucrătorilor în domeniul sănătății și îngrijirii medicale „Managementul anafilaxiei post-vaccinale” | Webinar medical Consiliul Internațional al Asistenților Medicali relansează invitația de trimitere a rezumatelor pentru Congresul ICN 2021 Congresul International ICN 2021 | “Nursing around the world” va celebra profesia de asistent medical Succesul programelor de vaccinare în masă COVID-19 va depinde de asistenții medicali din prima linie și includerea acestora în procesele decizionale
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Apel din partea Organizației Mondiale a Sănătății

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 30 Martie 2020
Organizația Mondială a Sănătății pregătește un scurt video pentru Ziua Internațională a Sănătății7 aprilie, pentru a elogia munca asistenților medicali implicați în luptă împotriva COVID-19 sau a celor ce se pregătesc în acest sens la locul de muncă.  Aceasta face parte din campania extinsă pentru Anul 2020Anul asistentului medical și al moașei. Video-ul va include scurte interviuri din întreaga lume, cu asistenți medicali și moașe care vor vorbi despre dedicarea față de profesia lor, despre viețile lor de zi cu zi în perioada crizei și despre nevoile lor. Video-ul va avea un ton pozitiv, demonstrând contribuția esențială a asistenților medicali și a moașelor, făcând un apel la acțiune la final prin solicitarea investițiilor mai mari în educație, oportunitățile de leadership și de angajare pentru asistenți medicali și moașe. OMS va distribui video-ul prin intermediul rețelei sale extinse, inclusiv pe rețelele sociale, la data de 7 aprilie, Ziua Mondială a Sănătății.  

Christine McNab, consultant ce colaborează cu OMS va realiza scurtele interviuri prin intermediul unei aplicații de video conferință (de ex. Zoom, Skype, Facetime) săptămâna aceasta, de luni până miercuri, de la locul ei de muncă din Toronto, Canada. Asistenții medicali și moașele care doresc să participe, o pot contacta direct pe Christine (christineMcNab@gmail.com) pentru a stabili ora interviului.

Încurajăm o participare extinsă și așteptăm cu nerăbdare evidențierea activității asistenților medicali și moașelor din prima linie în lupta împotriva COVID-19.  

Gânduri bune,
Echipa Nursing Now
Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2021 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.