Anunț referitor la organizarea examenului de grad principal Starea Uniunii, discursul președintelui Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în Parlamentul European, 16 septembrie 2020 Raport al celei de-a 70-a sesiuni a Comitetului Regional pentru Europa/RC70 Propunere de modificări a programelor de specializare pentru asistenţii medicali generalişti, moaşe şi asistenţii medicali Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali – sesiunea 2020
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Asistenții medicali invitați la ESGENA Nurse Programme 2019

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 24 Aprilie 2019


ESGENA invită colegii din Europa și din întreaga lume să își prezinte experiența, cercetările și proiectele în cadrul ESGENA Nurse Programme @ UEG Week (anterior Conferința ESGENA) în luna octombrie 2019, în Barcelona. Participanții care doresc să trimită abstractele lucrărilor pot face acest lucru doar în format electronic, prin trimiterea unui document în format MS Word la următoarea adresă de e-mail:
UK-Beilenhoff@t-online.de.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta ghidul pentru realizarea abstractelor aici.

ESGENA  – Societatea Europeană a  Asistentelor de Gastroenterologie și Endoscopie a luat ființă în anul 1995 și prima conferință organizată sub egida acestei asociații a fost în 1996 la Paris. 

ESGENA este o organizație axată pe promovarea asistenților medicali de endoscopie și gastroenterologie și se ocupă cu elaborarea ghidurilor de bune practici pentru asigurarea standardelor înalte de calitate în domeniul endoscopiei digestive/gastroenterologiei. 

ESGENA a început, de asemenea, să sprijine activitățile educaționale ale țărilor sale membre. Are peste 7.000 de membri în mai mult de 40 de țări.

Membrii societății:

·         Asistenți medicali care lucrează în secțiile de gastroenterologie și endoscopie digestivă sau care predau și fac cercetare în acest domeniu 

·         Asociații/organizații/societăți naționale pentru asistenți medicali 

·        Membrii pasivi interesați de domeniu.

 ESGENA colaborează strâns cu Societatea Europeană de Endoscopie Gastrointestinală (ESGE) și cu organizațiile europene specializate în asistența medicală (ESNO). 

ESGENA elaborează periodic ghiduri și protocoale privind asistența în endoscopie, în mod independent sau în colaborare cu Societatea Europeană de Endoscopie Gastrointestinală (ESGE).

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2020 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.