Ordinul Nr. 1076 din 09 iulie 2019 privind aprobarea Normelor de organizare și desfășurare a programelor de specializare în vederea reconversiei profesionale Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2019 Precizări privind Programul special de revalorizare a calificărilor românești de asistent medical generalist Cooperarea româno-iordaniană | Consecvență, pragmatism și angajamente respectate „Provocări și perspective cu privire la profesia de asistent medical și moașă în context european și internațional” | Sesiune dedicată asistenților medicali și moașelor din România
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Asistenții medicali invitați la ESGENA Nurse Programme 2019

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 24 Aprilie 2019


ESGENA invită colegii din Europa și din întreaga lume să își prezinte experiența, cercetările și proiectele în cadrul ESGENA Nurse Programme @ UEG Week (anterior Conferința ESGENA) în luna octombrie 2019, în Barcelona. Participanții care doresc să trimită abstractele lucrărilor pot face acest lucru doar în format electronic, prin trimiterea unui document în format MS Word la următoarea adresă de e-mail:
UK-Beilenhoff@t-online.de.

Pentru mai multe detalii, puteți consulta ghidul pentru realizarea abstractelor aici.

ESGENA  – Societatea Europeană a  Asistentelor de Gastroenterologie și Endoscopie a luat ființă în anul 1995 și prima conferință organizată sub egida acestei asociații a fost în 1996 la Paris. 

ESGENA este o organizație axată pe promovarea asistenților medicali de endoscopie și gastroenterologie și se ocupă cu elaborarea ghidurilor de bune practici pentru asigurarea standardelor înalte de calitate în domeniul endoscopiei digestive/gastroenterologiei. 

ESGENA a început, de asemenea, să sprijine activitățile educaționale ale țărilor sale membre. Are peste 7.000 de membri în mai mult de 40 de țări.

Membrii societății:

·         Asistenți medicali care lucrează în secțiile de gastroenterologie și endoscopie digestivă sau care predau și fac cercetare în acest domeniu 

·         Asociații/organizații/societăți naționale pentru asistenți medicali 

·        Membrii pasivi interesați de domeniu.

 ESGENA colaborează strâns cu Societatea Europeană de Endoscopie Gastrointestinală (ESGE) și cu organizațiile europene specializate în asistența medicală (ESNO). 

ESGENA elaborează periodic ghiduri și protocoale privind asistența în endoscopie, în mod independent sau în colaborare cu Societatea Europeană de Endoscopie Gastrointestinală (ESGE).

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2019 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.