Ordinul Nr. 1076 din 09 iulie 2019 privind aprobarea Normelor de organizare și desfășurare a programelor de specializare în vederea reconversiei profesionale Tematica și bibliografia examenului de grad principal pentru asistenți medicali generaliști, moașe, asistenți medicali, surori medicale și oficianți medicali -sesiunea 2019 Precizări privind Programul special de revalorizare a calificărilor românești de asistent medical generalist Cooperarea româno-iordaniană | Consecvență, pragmatism și angajamente respectate „Provocări și perspective cu privire la profesia de asistent medical și moașă în context european și internațional” | Sesiune dedicată asistenților medicali și moașelor din România
Hotărâri ale Consiliului naţional
OAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utile

Ceremonia de conferire a diplomei de membru Ad eundem al Facultății de asistenți medicali și moașe a Colegiului Irlandez (RCSI)

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 11 Decembrie 2015

Ceremonia de conferire a diplomei de membru Ad eundem al Facultății de asistenți medicali și moașe a Colegiului Irlandez (RCSI)

La data de 7 decembrie 2015 președintele OAMGMAMR, dnul Mircea Timofte, a primit diploma de membru ad eundem din partea Facultății de asistenți medicali și moașe din Irlanda.

Ceremonia s-a desfășurat la sediul Colegiului Irlandez (RCSI) în prezența board-ului de conducere al prestigioasei unități academice care reunește Facultățile de Radiologie, Chirurgie, de Asistenți Medicali și Moașe, Medicină Dentară și Medicină Sportivă.

Lafayette1632

RCSI a fost fondat în anul 1784 și este dedicată formării de lideri în sănătate care pot aduce o contribuție la nivel mondial. RCSI ocupă locul 46 în lume în clasamentul International Outlook și este clasat în topul celor mai bune 300 de universități ale lumii conform Times Higher Education World University Rankings (2015-2016).

Ulterior ceremoniei, în mesajul de felicitare transmis, decanul Facultății de asistenți medicali și moașe, profesorul Marie Carney, și-a exprimat speranța într-o viitoare cooperare fructuoasă cu OAMGMAMR. La rândul său, președintele OAMGMAMR a subliniat în răspunsul formulat, importanța pe care organizația din România o acordă dezvoltării de proiecte de cooperare cu prestigioasa facultate în beneficiul membrilor săi.

[KGVID]http://www.oamr.ro/wp-content/uploads/2015/12/IMG_0109.mp4[/KGVID]

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2019 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.