Lista persoanelor validate, proiect ”Dezvoltarea abilităților personale și profesionale ale asistenților medicali generaliști, moașelor și asistenților medicali prin programe de formare SOFT SKILLS”.
Platforma cursuri EMC Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Clarificare 2

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 05 Martie 2013

 1

CLARIFICARE 2

La documentatia pentru ofertanti elaborata in cadrul procedurii de achizitie a serviciilor de reuniuni si conferinte organizate la hotel in cadrul Proiectului cu titlul“Program transnaţional de îmbunătăţire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din şcolile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziţiei acestora de la şcoală la viaţa activă” ID61519

Intrebare :
-“Urmare a clarificarii nr. 1 publicata pe site-ul www.oamr.ro referitor la garantia de participare va informam ca, conform legii nr. 925/ 2006, art. 86 alineatul 1 si alineatul 4c ofertantii pot constitui garantia de participare si in alta forma decat OP.”
Raspuns:
– Garantia de participare se va constitui cu respecarea prevederilor referitoare la acest aspect din  H.G nr. 925/ 2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie publică din OUG 34 2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii publicata

Cu stima,
Presedinte OAMGMAMR
Mircea Nicusor TIMOFTE

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2024 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.