OAMGMAMR lansează noi cursuri gratuite pe platforma națională de cursuri online Asistenții medicali generaliști absolvenți ai Programului special de revalorizare a calificării vor beneficia de recunoastere profesională automată pe teritoriul UE, după publicarea în Jurnalul Oficial al Uniunii Europene a modificării Directivei 2005/36/CE SITUAȚIA PROFESIEI DE ASISTENT MEDICAL LA NIVEL MONDIAL 12 Mai | Ziua Internațională a Asistentului Medical În atenția asistenților medicali!
Hotărâri ale Consiliului naţional
Bibliotecă OnlineOAMGMAMR membru ICNProgramul de revalorizare informatii utilePreședinția Consiliului UE 2019

Clarificare 2

Distribuiți pe Facebook Twitter
Publicat pe 05 Martie 2013

 1

CLARIFICARE 2

La documentatia pentru ofertanti elaborata in cadrul procedurii de achizitie a serviciilor de reuniuni si conferinte organizate la hotel in cadrul Proiectului cu titlul“Program transnaţional de îmbunătăţire a stagiilor de pregătire practică a elevilor din şcolile postliceale sanitare pentru facilitarea tranziţiei acestora de la şcoală la viaţa activă” ID61519

Intrebare :
-“Urmare a clarificarii nr. 1 publicata pe site-ul www.oamr.ro referitor la garantia de participare va informam ca, conform legii nr. 925/ 2006, art. 86 alineatul 1 si alineatul 4c ofertantii pot constitui garantia de participare si in alta forma decat OP.”
Raspuns:
– Garantia de participare se va constitui cu respecarea prevederilor referitoare la acest aspect din  H.G nr. 925/ 2006 pentru aprobarea normelor de aplicare a prevederilor referitoare la atribuirea contractelor de achiziţie publică din OUG 34 2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică, a contractelor de concesiune de lucrări publice şi a contractelor de concesiune de servicii publicata

Cu stima,
Presedinte OAMGMAMR
Mircea Nicusor TIMOFTE

Distribuiți pe Facebook Twitter
Copyright © 2001 - 2020 Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România. Toate drepturile rezervate.